ΑΦΟΙ ΧΟΥΧΟΥΛΗ Ο.Ε.
Η Eταιρεία:

Ασχολούμαστε με το έπιπλο μπάνιου από το 1982. Η πολυετής  εμπειρία μας και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να διεκπερεώσουμε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη είτε πρόκειται για μαζική παραγωγή είτε για κάποια ειδική παραγγελία.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα ευρωπαϊκής παραγωγής και επεξεργάζονται σε μηχάνες γερμανικής τεχνολογίας του γνωστού οίκου Holzher. Επίσης, διαθέτουμε ειδικές καμπίνες για το βάψιμο και μεγάλη ποικιλία τεχνοτροπιών.

Τα πλαϊνά και τα καπάκια των επίπλων μας είναι πάντα από κόντρα πλακέ θαλάσσης ώστε να μην έχουν προβλήματα με το πέρασμα του χρόνου στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του μπάνιου οπού επικρατούν συνθήκες που καταστρέφουν το ξύλο. (Συνεχείς μεταβολές θερμοκρασίας και μεγάλο ποσοστό υγρασίας λόγω των υδρατμών , συχνή επαφή με νερό , σαπούνια , αποσμητικά και αλλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης) .

Όμως, οι δραστηριότητες μας δεν σταματούν μόνο στο έπιπλο μπάνιου. Με τις μηχανές CNC που διαθέτουμε μπορούμε να κάνουμε πράξη οποιαδήποτε κατασκευή, όπως κουζίνες, ντουλάπες, συνθέσεις σαλονιών, επιπλώσεις καταστημάτων, ακόμα και 3D διακοσμητικά πάνελ.

Κατασκευή Μπάνιου

Έπιπλα Εσωτερικού Χώρου

Κατασκευές CNC

Κατασκευή Χώρων

 

Επικοινωνία & Social Media

Τρέχουσες Αγγελίες Εργασίας


Ανειδίκευτος Μηχανοξυλουργός, βιογραφικά που έχει λάβει: 9

2022 © Copyright TradeDesk Team Ltd | All Rights Reserved