Μέσα από αυτή την Υπηρεσία φιλοδοξούμε να έρχεται η αγγελία σε σένα αντί να την αναζητάς και τελικά να βρεις την εργασία που πραγματικά αξίζεις!

Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να λάβεις τα περισσότερα δυνατά αποτελέσματα, είτε αντιστοιχίζοντας τις προτιμήσεις σου με τις ζητήσεις των πελατών μας, είτε με παραπλήσιες θέσεις που τα στελέχη μας θα θεωρήσουν ότι μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Αν λοιπόν δεν δήλωσες πολλές προτιμήσεις, μπορείς ανά πάσα στιγμή να επεξεργαστείς το προφίλ σου, αποθηκεύοντας και άλλα ενδιαφέροντα.

– Τι θα γίνει εαν ήδη έχεις βρει δουλειά?
Κανένα πρόβλημα! Στην επικοινωνία που θα έχεις από εμάς απλά ενημέρωσέ μας και μην αφαιρέσεις το προφίλ σου από την σελίδα μας.
Γιατί να μην ενημερώνεσαι για νέες θέσεις εργασίας ενώ ήδη εργάζεσαι?

Σε βεβαιώνουμε ακόμα ότι όλες οι αγγελίες μας είναι πραγματικές και ότι ελέγχουμε σχολαστικά τις εταιρείες που αναζητούν εργαζομένους, για να σου προσφέρουμε τελικά μια καλή ευκαιρία εργασίας και αν το επιθυμείς, σταδιοδρομίας.
Παρόλα αυτά, αν ποτέ θεωρήσεις ότι αδικήθηκες ή αντιμετώπισες παράνομη στάση από εργασία που βρήκες μέσω της εταιρείας μας, είμαστε στην διάθεσή σου για να σε υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο, στις κινήσεις που θα ακολουθήσεις.

Στην TradeDesk Team είμαστε υπερήφανοι γιατί απο το 2010 προσφέρουμε μοναδικές ευκαιρίες εργασίας σε πλήθος εργαζομένων από όλο τον κόσμο!!!

Επεξεργασία Στοιχείων