Καλώς Ήρθατε στο Αύριο!

Η TradeDesk Team μετά από 12 χρόνια παρουσίας δίπλα στους εργαζόμενους, σας προσφέρει Εντελώς Δωρεάν μια πρωτοποριακή Υπηρεσία Εξεύρεσης Εργασίας!
Έχοντας πελάτες Μόνο Σοβαρές Εταιρείες από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, δημοσιεύουμε Πραγματικές Θέσεις Εργασίας προσφέροντας Ευκαιρίες Καριέρας σε πλήθος Εργαζομένων!

Μέσα από το Value Quests, οι αναζητήσεις σας πλέον βρίσκουν την Αξία που επιδιώκετε και η Ιδανική Εργασία έρχετε κοντά σας.

Δεν είμαστε Εταιρεία Ευρέσεως Εργασίας, όμως σας προσφέρουμε την Καριέρα που Πραγματικά αξίζετε!!!

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που που θα σας φέρουν κοντά της…

Πως Λειτουργεί

Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε το προφίλ σας, δημιουργώντας ένα λογαριασμό όπως στα Κοινωνικά Δίκτυα:

  • με το ονοματεπώνυμο σας (θα φαίνεται μόνο το αρχικό γράμμα του επώνυμου σας),
  • την φωτογραφία προφίλ (εάν θέλετε)
  • το email και το τηλέφωνό σας (δεν θα είναι ορατά σε κανέναν εκτός από εμάς)
  • την περιοχή κατοικία σας,
  • την ηλικία σας (δεν απαιτείται),
  • την ειδικότητά σας,,
  • τους κλάδους ή τις ειδικότητες που επιθυμείτε να προσφέρετε εργασία, ακόμη κι αν είστε Ελεύθερος Επαγγελματίας ή είστε freelancer,
  • λίγα λόγια για σας ή ένα σύντομο βιογραφικό

Το προφίλ αυτό θα είναι ορατό ΜΟΝΟ σε επιχειρήσεις – πελάτες μας που αναζητούν προσωπικό και η ζήτησή τους αφορά τα ενδιαφέροντα εργασίας σας.

Η εφαρμογή Value Quests δηλαδή, θα αντιστοιχεί τις ειδικότητες εργασίας που έχετε επιλέξει, με τις ειδικότητες που αναζητούν εργοδότες. Έτσι όταν κάποιος από τους πελάτες μας θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προσφέρει εργασία, απλά θα πατά το “κουμπί επικοινωνίας” που θα υπάρχει στο προφίλ σας και θα σας στέλνει αυτοματοποιημένο email με τα στοιχεία του και την ζήτησή του, ώστε να τον καλέσετε εσείς ή να του στείλετε το βιογραφικό σας.

Το Value Quests είναι μια εφαρμογή αντιστοίχησης, το απόλυτο ταίριασμα Εργαζομένων και Εργοδοτών!

Χωρίς πλέον να ψάχνετε για εργασία σε αγγελίες αμφιβόλου προελεύσεως εκθέτοντας τα προσωπικά σας στοιχεία σε ανώνυμους “τυχών” εργοδότες. Το Value Quests σας εξασφαλίζει πλήρη προστασία των προσωπικών σας στοιχείων αλλά και έλεγχο των Εργοδοτών, αφού συνεργαζόμαστε μόνο με σοβαρές και επώνυμες εταιρείες στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Η αντιστοίχιση Προσφοράς και Ζήτησης έχει εφαρμοστεί Επιτυχημένα σε πολλούς τομείς! Γιατί όχι και στην Εργασία?

Τι πρέπει να κάνω για να βελτιώσω τις πιθανότητές μου ώστε να βρω πιο σύντομα εργασία?

1. Δηλώστε όσο πιο πολλές κατηγορίες μπορείτε, σύμφωνα με την ειδικότητά σας
Παράδειγμα: Αν η ειδικότητά σας είναι “Γραμματέας” μπορείτε να δηλώσετε πολλαπλές κατηγορίες, όπως Εργασία γραφείου, Εργασία στην Εκπαίδευση (σε σχολές – φροντιστήρια κλπ), Εργασία στην Υγεία (σε ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ), ακόμα και στην κατηγορία Τουρισμός.
Το ίδιο κι αν η ειδικότητά σας είναι διοικητική, ή στο marketing κλπ.

2. Προσθέστε φωτογραφία προφίλ
Ο κάθε εργοδότης θα ήθελε να έχει μια εικόνα του εργαζόμενου που θα του ζητήσει ο ίδιος να δηλώσει υποψηφιότητα για μια θέση εργασίας που προσφέρει

3. Δηλώστε την ηλικία σας
Χωρίς να είστε υποχρεωμένοι, ο κάθε εργοδότης θα εκτιμήσει το να δηλώσετε την ηλικία σας, πλησιάζοντάς σας ευκολότερα

4. Γράψτε λίγα λόγια για σας
Το Value Quests σας δίνει χώρο στην προσωπική σας σελίδα για να αναφερθείτε, εάν θέλετε, στον εαυτό σας. Εκμεταλλευθείτε το!
Γράψτε λίγα λόγια για σας, τι αναζητάτε, αν επιθυμείτε την καριέρα, αν προτιμάτε την τηλεργασία κλπ. Θα κερδίσετε χρόνο και οι προτάσεις που θα λάβετε θα είναι πιο εξατομικευμένες για σας.

Μην καθυστερείτε λοιπόν! Φτιάξτε το Προφίλ σας ΤΩΡΑ!!!