Καλώς ήλθατε στο Value Quests!
Ένα Μοναδικό Εργαλείο Εξεύρεσης Προσωπικού!
Το Value Quests φέρνει κοντά Εργαζόμενους και Επιχειρήσεις,
με στόχο το Απόλυτο Ταίριασμα!
Τι είναι:
Όπως ίσως προσέξατε, η ιστοσελίδα αυτή χωρίζεται σε δύο μέρη, την είσοδο Εργαζομένων και την είσοδο Επιχειρήσεων.
Οι Εργαζόμενοι λοιπόν κάνουν εγγραφή και δημιουργούν ένα προσωπικό προφίλ στην ιστοσελίδα μας. Εκεί ανεβάζουν φωτογραφία αν θέλουν, δηλώνουν την ειδικότητά τους, τις κατηγορίες εργασίας που επιθυμούν να προσφέρουν και λίγα λόγια για τον εαυτό τους. Έτσι με μια ματιά, ο Εργοδότης αν επιθυμεί επικοινωνεί μέσω email μαζί τους, προτείνοντας την θέση που θέλει να καλύψει.

Tο Value Quests λοιπόν είναι μια εφαρμογή αντιστοίχισης, που ταιριάζει τα ενδιαφέροντα εργασίας που έχουν δηλώσει οι Εργαζόμενοι, με τις ανάγκες προσωπικού που θα ήθελαν να καλύψουν οι Επιχειρήσεις.

Πως λειτουργεί:

Οι Επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό, μπορούν με μια ματιά να δουν τις κατηγορίες εργασίας και πόσες ειδικότητες εργαζομένων υπάρχουν αυτή τη στιγμή εγγεγραμμένοι σε κάθε μία. Απο την στιγμή που προχωρούν σε συνεργασία με την εταιρεία μας, τους προσφέρουμε την δυνατότητα χρήσεις των εγγραφών αυτών, ώστε να καλύψουν άμεσα αν είναι αυτό δυνατόν τις ανάγκες τους!

Πιο συγκεκριμένα:

  • Mπορείτε να επιλέξετε μια πλήρη υπηρεσία HR. Εμείς θα αναλάβουμε να επικοινωνήσουμε με τους εγγεγραμμένους χρήστες, να τους αναφέρουμε την θέση που ζητάτε να καλύψετε και θα ζητήσουμε από αυτούς τα βιογραφικά τους ή
  • Να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε εσείς την εφαρμογή, ώστε να επικοινωνήσετε απευθείας μέσω email με τους χρήστε μας, προκειμένου να ζητήσετε το βιογραφικό τους
Έτσι ταιριάζουμε απόλυτα τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες Εργαζομένων και Εργοδοτών, κερδίζοντας χρόνο και στους δύο αλλά και χρήματα!
Το “matching” λειτουργεί άριστα σε πολλούς άλλους χώρους (dating, real estate κλπ), γιατί όχι και στην Εργασία?
Δεν χρειάζεται πλέον να καταφεύγετε σε αγγελίες σε διάφορα sites αμφιβόλου αποτελέσματος!
 
Με την εφαρμογή Value Quests ξέρετε κάθε στιγμή πόσοι Εργαζόμενοι της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει αναζητούν εργασία σήμερα και επικοινωνείτε άμεσα μαζί τους!!! 
 
Το Μοναδικό Εργαλείο Απόλυτης Αντιστοίχησης Εργοδοτών & Εργαζομένων στο Διαδίκτυο!!!
Δείτε σε πραγματικό χρόνο, πόσοι Εργαζόμενοι έχουν εγγραφεί σε κάθε κατηγορία